Banepleje

Spil kun kun på grusbanerne med de "rigtige" tennissko!
Dvs. sko med afrundet kant, flad sål og lavprofil-mønster. Løbesko ”pløjer” grusbanerne op. 

Spil ikke tennis på regnvåde baner
Føles grusbanen blød og der efterlades fodspor, må der ikke spilles før banen igen er hård. Spil evt. på bane 3 og 4, der er lavet af kunststof.

Vanding
Banen skal vandes før du spiller og evt. efter du har spillet, hvis den er tør (støver).

Linjer
Linjerne fejes normalt ikke, da man ved fejning fjerner gruset og derved får linjerne til at ligge højt og løst. Fejer man alligevel, skal det gøres forsigtigt!

Banen skal fejes og skader udbedres
Huller lappes løbende - skrab hullet sammen med foden og stamp det fast. Efter spil skal banen fejes/slæbes - brug evt. træskraber til udjævning af større huller inden fejning. Start med at trække slæbenettet rundt en meter fra kanten og derefter rundt og rundt ind mod midten. Er der stadigvæk ujævnheder, køres disse over nogle ekstra gange indtil de er udjævnet. Slut af med en omgang HELT ud til kanten, for at holde ukrudtet nede. Undgå at slæbe småsten ind på banen. Bane 3 og 4 behøver kun at blive fejet, hvis gruset er ujævnt fordelt. 

Ukrudt
Det er tilladt at fjerne ukrudt, hvis man skulle falde over noget på banerne ;-) Hiv det forsigtigt op og stamp efterfølgende nogle gange med foden. Prøv at få hele roden med op! Smid ukrudtet på græsset udenfor banen. 


Tak fordi du hjælper med at holde banerne spilleklar